Šijeme miminkům na míru

Pokud jde o děti, snaží se jim rodiče dopřát vždy to nejlepší. A platí to už od prvních týdnů života. Proč se vyplatí výbavičku nechat ušít?

Pořiďte si výbavičku s promyšlenými detaily

Šití na míru pro miminka má mnoho výhod. Současný trh je doslova zaplaven výrobky, z nichž mnohé lákají na extrémně nízké ceny.

Kvalitu provedení si však u těchto hotových produktů prakticky nemáte šanci ohlídat. Ve výsledku tak zjistíte, že nakřivo ušité švy nebo lezoucí nitě znatelně kazí dojem z jinak poměrně roztomilých dětských propriet, jako jsou mantinely nebo hnízdečka pro miminka.

Šití na zakázku pro miminka vám umožní si ohlídat i ty nejmenší detaily a uchovává v sobě dnes již mnohdy mizející řemeslnou zručnost a poctivost.

Set do postýlky ukázka

Další podstatnou předností zakázkového šití na přání pro děti je i možnost pečlivě volit již na vstupu konkrétní materiály, z nichž se bude šít. Platí to zejména pro oblečení, ale i pro další textilní doplňky, jako jsou zavinovačky, hnízdečka nebo látkové mantinely.

Vhodné je vybírat hlavně přírodní materiály a vyhnout se těm syntetickým. Z pohledu zdravotní nezávadnosti je ideální především bavlna.

Šití na zakázku zajistí pohodlí i „vymazlený“ design

V klidu pak mohou být nejen samotní rodiče. Tyto materiály jsou velmi příjemné na dotek a děti se v nich cítí mimořádně pohodlně. Šití na zakázku pro děti tak značí, že se svému potomkovi snažíte rovněž dopřát maximální komfort.

Dalším podstatným aspektem je design. Zejména novopečení rodiče u prvního potomka jednoduše touží mít všechny oblečky a další doplňky nové, do posledního detailu „vymazlené“ a také sladěné. Šití pro miminka na zakázku vám toto přání splní.

Celou výbavičku můžete snadno stylizovat do vybrané barvy nebo propojit konkrétním motivem, který může být dominantní nejen v dětské postýlce a kočárku, ale v celém pokojíčku. Pro pyšné rodiče se tak potomkova výbavička stane nejen ryze funkčním prvkem, ale také potěchou pro oko a pýchou před všemi návštěvami.

Dejte šanci poctivému řemeslu a hodnotám

Současně šitím na míru podporujete nejen sebe a své dítě, ale i místní švadlenu a společně s ní lokální ekonomiku. Přispíváte tak k zachování řemesla a rozvoji optimálních podmínek, v nichž své uplatnění může najít řada šikovných a kreativních lidí.

Poctivé produkty z tuzemska sice nemohou konkurovat zejména polské a asijské textilní produkci cenou, jednoznačně však dokáží své levné souputníky překlenout kvalitou a z toho vyplývající dlouhou životností.

zavinovačky na míru ukázka

Schovávají i vaši rodiče například zavinovačku z dob, kdy jste byli malí, aby vám ji jednou mohli předat pro vašeho potomka? V těchto zdánlivě běžných předmětech se ukrývají hluboké hodnoty, které svým přístupem můžete opět pomoci oživit.

Staňte se součástí jedinečné tradice a přispějte opět k tomu, aby se mohly věci pro miminka předávat jednoduše z generace na generaci společně s jedinečnými vzpomínkami.

Kromě dobrého pocitu tak zjistíte nakonec i to, že se vám například zavinovačka jednoduše vyplatí i po stránce finanční, protože „odchová“ hned několik generací dětí.